КУПИ ОНЛАЙН на shop11meats.com

11meats-logo-black

Последвайте ни: Facebook

Свържете се с нас

Тел.: 0883 47 73 68
Email: office @ 11meats.com
11meats

НАШАТА ИСТОРИЯ

Как започна всичко

Основан в средата на 2015 г., цехът за бутикови месни продукти 11 Meats е резултат от взаимното уважение, доверие, разбирателство и професионализъм между основателите му, натрупани в продължение на повече от 17 години професионален опит в областта на кулинарията и ресторантьорството. Успяхме да надградим себе си не само като професионалисти в хранително-вкусовия бранш, но и обединихме своите знания и умения помежду си – всичко това в името и изграждането на бранд, предлагащ продукти по първокласен стандарт и на световно ниво.

first
second

Как стигнахме до тук

Нашият опит
Специализации в чужбина

Англия, Германия, Франция, Белгия, Холандия, Испания, Италия, Гърция, Турция, Хърватия, Чехия.

Стажове в елитни ресторанти

Roca Moo – Барселона
Noмa – Копенхаген
Amass – Kопенхаген
Chapter One – Лондон
ChezBruce – Лондон
Sphere Restaurant – Берлин
L`Astrance – Париж

Призове от национални и международни състезания

Ресторант на годината (2010 г.)

Дебют на годината (2011 г.)

Първо място на елитното състезание Bocuse D`or – национален кръг (2012 г.)

Всичко това е само част от досегашния ни професионален път. Дългите години работа в известни вериги ресторанти и хотели в България и Европа, както и заеманите позиции на главни и лични готвачи и технолози, спомогнаха за откриването на правилната формула за успех – а именно постоянство, качество и неповторим вкус.

11meats

ЗА НАС 11 MEATS Е

Резултатът

11 Meats е бутиков месопреработвателен цех, извършващ дейността си съобразно световно приетите стандарти и нормативни изисквания за хигиена и безопасност при производството на хранителни продукти ISO 22000 и ISO 9001. Компанията ни е специализирана в обработката на месни продукти по специалната технология “су-вид”, както и последващото обслужване на професионални кухни в хотели и ресторанти.

  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
11meats

НАШИТЕ

Мисия и цели

Мисията ни е да облекчим работния процес в ресторантьорския бизнес и да увеличим качеството на предлаганата в ресторантите храна. Благодарение на нашите продукти ние можем да гарантираме винаги едно и също качество на всяка партида от продуктите ни, които да използвате при подготовка на вашите ястия, бързина при издаването им и най-важното – постоянство на крайния продукт. Продуктите на 11 Meats са подходящи и за приготвяне в домашни условия.

Продуктите на 11 Meats се приготвят за изключително кратко време след вече извършеното базово овкусяване и вакуумно готвене на ниска температура. В последствие вие притежавате пълна свобода и въображение при комбинацията на нашите месни продукти с разнообразни сосове и гарнитури. Нашите продукти притежават вкус, който позволява последващото им комбиниране и приготвяне по различни рецепти и кулинарни технологии.

В днешно време, поради постоянното текучество на персонал и дефицита на професионалисти в бранша, работният процес в кухните е изключително комплициран. Продуктите ни обаче позволяват приготвянето им от служители, на които дори не са нужни специфични кулинарни умения. Всичко това поради вече сготвения от нас месен специалитет и в последствие превръщането му от ваша страна в крайно ястие за клиенти – бързо и лесно.